Zahvala – 41. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

Spoštovane udeleženke, spoštovani udeleženci 41. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti,

Zaključili smo 41. mednarodno znanstveno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki je bila več kot uspešna. Konferenco smo otvorili in večino dogodkov tudi izpeljali v Portorožu, kjer je pravi dom konference. S tem smo vrnili konferenci tisto kar potrebuje – druženje in povezovanje v živo!

Ob zaključku konference bi se želeli zahvalili za zaupanje vsem avtorjem in soavtorjem prispevkov, udeležencem dogodkov ter vsem ostalim, drage dame in gospodje, saj konferenca brez vas ne bi bila to kar je bila.

Zbornik 41. mednarodne konference »Izzivi družbe za priložnosti organizacij« je bil izdan pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru (http://press.um.si) in se nahaja na spletni strani:  41st International Conference on Organizational Science Development: Society’s Challenges for Organizational Opportunities: Conference Proceedings | Univerzitetna založba Univerze v Mariboru (um.si)

Prepričani smo, da je konferenca ponudila mnogo odgovorov na vprašanja vezana na teme konference in, da je bilo druženje s kolegi in prijatelji koristno in prijetno. Upamo, da je konferenca dosegla vaša pričakovanja. Želimo si, da bi s tako odlično zastopanostjo vaših strokovnih in znanstvenih rešitev, ki ste jih skupaj z nami delili v okviru konference naše delo nadaljevali tudi v prihodnjem letu. Zato so dobrodošli vsi vaši predlogi, komentarji in ideje, ki so se vam utrnile tekom konference. Vse to nam sporočite na naš elektronski naslov cis.fov@um.si, da bomo lahko z vašo pomočjo v prihodnje še boljši.

Fotogalerija slik konference 2022

Naslednje leto med 22. in 24. marcem 2023 bomo organizirali že 42. mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti v Portorožu z novimi aktualnimi vsebinami.

Zabeležite si termin in se nam pridružite tudi v naslednjem letu.

Lepo pozdravljeni!

izr. prof. dr. Polona Šprajc,
Predsednica programskega odbora konference