24. - 26. marec 2010, Portorož, Slovenija   

Pokrovitelji

Veliki pokrovitelj

Pokrovitelji

             

Medijska pokrovitelja

Gorenjski glas je osrednji gorenjski časopis, ki izhaja dvakrat tedensko: vsak torek in petek. Je časopis z dolgo tradicijo – izhaja že 63. leto in se je globoko usidral v marsikateri dom na Gorenjskem. Radi rečemo, da je družinski časopis, ki prehaja iz generacije v generacijo. Velika prednost Gorenjskega glasa so številne brezplačne priloge, ki se dotikajo posameznih tem: zdravja, športa, izobraževanja, dela na vrtu, podjetništva, financ in še česa aktualnega. Priloge so specializirane tudi po regijah, npr. Kranjski glas, Kranjčanka, Loški glas, Ločanka, Jeseniške novice, Deželne novice za območje Radovljice, Zgornjesav'c in še mnoge druge. Ena izmed najbolj branih in priljubljenih prilog je tudi brezplačna revija Moja Gorenjska, ki izide večkrat letno. Gorenjski glas vsekakor nudi zanimivo in pestro branje.

Časopisno-založniška družba Primorske novice ima več kot šestdeset let tradicije izdajanja najmočnejšega regijskega časnika in najbolj branega tiskanega medija na Primorskem.

Naše poslanstvo

Delujemo lokalno, a pripadamo širšemu prostoru.

Slovenske geografske pokrajine se med seboj zelo razlikujejo, Primorska pa je s svojo zgodovinsko preteklostjo še posebej specifična. Zato so svojevrstne tudi potrebe njenih prebivalcev. Ena od njih je zagotovo tudi nujnost, da ima Primorska lasten dnevnik.

Naša poglavitna funkcija je zadovoljevanje potreb prebivalcev predvsem po informacijah iz ožjega (regionalnega), slovenskega prostora in relevantnih globalnih informacijah.

Vizija

Postati najodličnejši regionalni in vse primorski dnevnik.

 

 

 

 

 

 

 


© 2009 FOV, Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede, Center za izobraževanje in svetovanje

Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj,  tel.: 04 2374 345, fax: 04 2374 299  

Pravna obvestila