Pokrovitelji, podporniki in soorganizatorji

 

 

Pošta Slovenije je uspešna gospodarska družba v 100-odstotni lasti Republike Slovenije s skoraj 6.000 zaposlenimi ter tako pomemben akter v slovenski družbi.

Podjetje je eden od vodilnih partnerjev gospodarstva v državi. Kot izvajalec univerzalne storitve Pošta Slovenije zagotavlja dostop do poštnih storitev po najvišjih standardih kakovosti tako za univerzalne poštne, logistične in ostale storitve.

 

METTLER TOLEDO je vodilni globalni proizvajalec preciznih inštrumentov ter ponudnik storitev za laboratorij in proizvodnjo. Zagotavljamo instrumente za natančno merjenje in storitve za različno uporabo na področju razvoja in raziskav, nadzora kakovosti, proizvodnje, logistike ter prodaje na drobno za kupce po vsem svetu.

METTLER TOLEDO je že dolgo vodilno podjetje na področju inovacij in kakovosti. Inovacije in kakovost se začnejo s tradicionalnimi raziskavami ter razvojem, a poleg tehnologije vključujejo tudi popolno razumevanje potreb strank. Ali povedano drugače, prizadevamo si, da na podlagi inovacij naše stranke iztržijo največ.
Globalnim strankam zagotavljamo eno največjih prodajnih in storitvenih mrež v tej industriji, ki zajema več kot 5.000 strokovnjakov službe za prodajo in storitve.
Za naše stranke povsod po svetu skrbijo usposobljeni, izkušeni ter predani strokovnjaki iz naših služb za prodajo in storitve.
Proizvodne obrate imamo v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Združenem kraljestvu, Švici in Ljudski republiki Kitajski. Na ta način smo blizu strankam tako v logističnem smislu kot v smislu hitrega odzivanja in prilagajanja lokalnim potrebam.

Do naših izdelkov in storitev lahko dostopate v več kot sto državah.

 

 

 

 

Avto-moto zveza Slovenije je nacionalna avtomobilska zveza z več kot stoletno tradicijo, zasnovana na tradiciji Kranjskega avtomobilnega kluba, ustanovljenega leta 1909, in sorodnih mednarodnih organizacij. Združuje 91 članic (78 polnopravnih članic in 13 pridruženih članic) ter več kot 79.000 članov in je tako največji zastopnik interesov voznikov ter drugih udeležencev v prometu.

Avto-moto zveza Slovenije si prizadeva, da bi člani AMZS uživali v brezskrbni mobilnosti. Prek družbe AMZS, d. d., in drugih partnerjev poleg pomoči na cesti zagotavlja še številne prednosti in ugodnosti, tako doma kot v tujini. Pomoč na cesti v Sloveniji izvaja hčerinska družba AMZS, d. d., v sodelovanju s pogodbenimi izvajalci. V drugih državah Avto-moto zveza Slovenije članom pomoč na cesti omogoča v sodelovanju s partnerskimi avtomobilskimi klubi.

 

Z ljubeznijo do meroslovja že skoraj tri desetletja opravljamo kalibracije in preskušanja, razvijamo vrhunske in tehnološko dovršene, a za uporabo enostavne meroslovne izdelke in rešitve. Prenašamo znanje, zastopamo najboljše domače in tuje proizvajalce merilne, farmacevtske in laboratorijske tehnike ter skrbimo za razvoj in napredek področja meroslovja.

Zavzeta ekipa več kot 110 zaposlenih je vsakodnevno tu, za vas. Radi delamo to, kar delamo. Rešitve, ki presegajo vaša pričakovanja, nam prižigajo iskrice v očeh. Vsak trenutek smo nared, da prisluhnemo izzivom, ki jih imate in jih pomagamo rešiti.

Vemo, kako pomemben je vaš izdelek, proizvodni proces, logistika in vsak člen v verigi. Razumemo, kako zahteven je trg, na katerem tekmujete. Jasno nam je, da mora biti kakovost vaših izdelkov in procesov najvišja. Zavedanje vsega tega oblikuje vrednote, ki jih vnašamo v naše sodelovanje.

Podjetja nam prepuščajo odgovornost za meritve. To jim sprošča vire, da se osredotočijo na svojo temeljno dejavnost in njen dinamičen razvoj. Ker na trgu ne šteje več le rast, temveč tudi hitrost razvoja. V LOTRIČ Metrology verjamemo, da z meroslovnimi rešitvami dajemo pospešek vašemu razvoju. Mi merimo, vi rastete.

 

 

Poslanstvo našega podjetja je pomagati organizacijam na področju objektne higiene. Ena naših temeljnih vrednot je varovanje okolja in trajnostni razvoj.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993 z namenom trgovanja z izdelki za objektno higieno in je bilo med prvimi tovrstnimi podjetji v Sloveniji, saj se je panoga izdelkov in storitev s področja objektne higiene takrat šele razvijala.

Večinoma delujemo na področju celotne Slovenije, pa tudi preko meja. Naši prodajni svetovalci so prisotni v vseh slovenskih regijah in so večinoma domačini v regiji kjer delujejo. Zaradi tega je stik s kupci boljši, naša odzivnost pa večja.

 

Ker je bilo področje meroslovja prepoznano kot državotvorna naloga, je bil takoj ob osamosvojitvi Slovenije za izvajanje nalog na področju meroslovja z ustavnim zakonom za izvedbo temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije, (Ur.l. RS št. 1/1991) ustanovljen Urad RS za standardizacijo in meroslovje. Leta 2001 so se zaradi reorganizacije njegovih širokih pristojnosti naloge na področju meroslovja prenesle na samostojen urad, Urad Republike Slovenije za meroslovje, ki danes deluje v sestavi Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Urad RS za meroslovje kot nacionalna meroslovna institucija vodi in razvija nacionalni meroslovni sistem Republike Slovenije, vključno s sistemom ugotavljanja skladnosti na področju izdelkov iz plemenitih kovin in z vodenjem postopkov v okviru priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost. Te sisteme predstavlja v ustreznih mednarodnih organizacijah in jih razvija na mednarodno primerljiv in prepoznaven način.

MojeDelo.com je največji in najbolj prepoznan spletni portal za gradnjo in razvoj kariere. Je prva (top of mind) izbira uporabnikov, ki želijo narediti naslednji korak v svoji karieri. Kot strokovnega in učinkovitega partnerja pri iskanju novih talentov nas prepoznava večji del slovenskega zaposlitvenega trga. Skupaj smo v 15 letih stkali zelo dobre odnose, prav zaradi tega in našega znanja, vam lahko ponujamo ponujamo širok nabor storitev, ki kar najbolje odgovarjajo na sodobne izzive upravljanja s kadri in rekrutiranja. Za podjetja razvijamo orodja ter izobraževanja v okviru izgradnje blagovne znamke delodajalca, s strokovno dolgoročno raziskavo Ugled delodajalca pa merimo uspešnost vlaganj v znamke delodajalcev in podeljujemo nazive za tiste z največjim ugledom. S kariernimi dogodki MojeDelo.com delodajalce uspešno združujemo s pravimi kandidati in gradimo zavedanje, da je kariera vseživljenjsko orodje, s katero je treba aktivno upravljati ves čas. Z največjo raziskavo o plačah v Sloveniji Plača.si gradimo nacionalno bazo dohodkov ter z razvojem novih orodij za vas sledimo trendom kadrovanja ter v ospredje postavljamo ne proces, temveč izgradnjo dolgoročnega sodelovanja med podjetji in pravimi kandidati zanje.