Najava konference 2020

Najava konference 2020

39. konferenca o razvoju organizacijskih znanosti bo v letu 2020 potekala od 18. do 20. marca 2020. 

Označite si termin in se nam pridružite drugo leto.

Posted by Aljaž Ferencek
Fotogalerija slik konference 2019

Fotogalerija slik konference 2019

38. mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti smo uspešno zaključili in zahvaljujemo se vsem, ki ste jo pomagali realizirati.

Trudili se bomo biti še boljši in pri tem nam lahko pomagate. Vaše ideje, predloge in komentarje nam lahko posredujete na elektronski naslov cis@fov.uni-mb.si.

Fotogalerija slik je na voljo preko te povezave.

Posted by admin
Razglasitev najboljšega prispevka konference

Razglasitev najboljšega prispevka konference

Za najboljši prispevek konference je bil na zaključni sekciji razglešen prispevek: The Impact of Blockchain Networks on Logistics: an Update, avtorjev: Yvonne Ziegler, Vincenza Ulija, Ferdinanda Kellerja in Astrid Kramer.

Nagrado je v imenu avtorjev prevzel dr. Vincenzo Uli.

Posted by admin

Konferenčni zbornik

Zbornik 38. mednarodne konference Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije je bil izdan pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru (http://press.um.si)  in se nahaja na spletni strani: http://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/397.

Zbornik bo vložen v Digitalno knjižnico Univerze v Mariboru (https://dk.um.si), Digitalno knjižnico Slovenije (https://www.dlib.si/) in posredovan v presojo v Web of Science – Clarivate Analytics, Conference Proceedings Citation Index (povezava).

Za vsak prispevek v zborniku bo v kratkem pričela delovati DOI številka dodeljena s strani CrossRefa.

Posted by admin
AMZS Center varne vožnje – eden od sponzorjev letošnje konference

AMZS Center varne vožnje – eden od sponzorjev letošnje konference

Na letošnji konferenci se, kot eden izmed sponzorjev, predstavlja tudi AMZS d. d. Več o njihovih aktivnostih boste izvedeli na sami konferenci, ko se boste lahko preizkusili v njihovih vsakodnevnih izzivih.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji, ki je zgrajen po zgledu tovrstnih centrov v Avstriji in Nemčiji. Dosega najstrožje evropske standarde, hkrati pa je usklajen z zahtevami slovenske zakonodaje. AMZS Center varne vožnje se razprostira na zemljišču v velikosti 15 hektarov, na katerem je 6,6 hektarov asfaltiranih površin, kar je enako skupni velikosti devetih nogometnih igrišč. Na 2,5 kilometrih asfaltiranih stez z vadbenimi sklopi, se na njihovih tečajih varne vožnje naučimo pravilnega reagiranja v kritičnih situacijah in različnih voznih razmerah.

Več o Centru varne vožnje in programih: https://www.amzs.si/cvv

Continue reading →

Posted by admin
Zaposleni 4.0 – Kakšni so izzivi in dobre prakse v sodobnem HR okolju?

Zaposleni 4.0 – Kakšni so izzivi in dobre prakse v sodobnem HR okolju?

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in MojeDelo.com vas vabita na dogodek »Zaposleni 4.0 – Kakšni so izzivi in dobre prakse v sodobnem HR okolju?«.

Dogodek je namenjen vsem vam, ki vsakodnevno krojite HR področja v Republiki Sloveniji, se ukvarjate z aktualnimi vprašanji kadrovskega managementa, študentkam in študentom kadrovskega področja ter vsem tistim, ki jih zanima, zakaj je zaposleni danes in jutri najpomembnejša vez organizacije z okoljem.

Dogodek bo potekal v okviru 38. mednarodne znanstvene konference o razvoju organizacijskih znanosti »Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije«, v petek, 22. marca 2019 med 9. in 12.30 uro v Portorožu.

Več o dogodku …

Posted by admin
Meritve – temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev

Meritve – temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede vas vabita na dogodek »Meritve – temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev«.

Dogodek je namenjen vsem, ki delujejo na področju meritev, standardov in odličnosti ter vsem, ki kakovost proizvodov in storitev uvrščajo na prvo mesto za kupce in organizacije.

Potekal bo v okviru 38. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije«, in sicer v četrtek, dne 21. marca 2019 od 9. do 12. ure, v Portorožu.

Več o dogodku …

Posted by admin
Študentsko tekmovanje v študiji primera

Študentsko tekmovanje v študiji primera

Mnogi študenti v času svojega študija pridobijo širši vpogled v področje uporabnega znanja in sodelujejo pri iskanju novih rešitev, ki jih zahtevajo sodobni izzivi domačega in tujega okolja.

Letošnje 10. mednarodno tekmovanje v študiji primera je priložnost za študente, ki so željni dodatnega znanja in novih izzivov.

Več o študiji primera …

Posted by admin
Podaljšan rok za oddajo prispevka

Podaljšan rok za oddajo prispevka

Podaljšali smo rok za oddajo referata za 38. mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti do 24. januarja 2019.

Prav tako vas obveščamo, da bomo obvestilo o sprejetju referata ali obvestilo o morebitnih potrebnih dopolnitvah referata posredovali najkasneje do 01. februarja 2019.

Referat oddate preko spletne strani konference: http://fov.uni-mb.si/konferenca/sl/oddaja-referata/

Posted by admin